info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Namık Kemal Üniversitesinde Unibutik Açılışı Gerçekleştirildi

Türk Kızılayı Tekirdağ Şube Başkanlığı ve Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) işbirliği ile NKÜ öğrencilerinden ihtiyaç sahibi olanlara giyim yardımı sağlamak amacıyla Sosyal Yaşam Merkezi’nde faaliyet veren UNİBUTİK’in açılışı gerçekleştirildi.

NKÜ ile Türk Kızılayı arasında imzalanan protokol ile hayata geçirilen “Ünibutik” ileTekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerin giyim ve kuşamı ücretsiz sağlanarak yaşamlarını kolaylaştırmayı amaçlanan UNİBUTİK’İN açılış törenine Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, AFAD İl Müdürü Recep Erol, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Cengiz Becerir, Türk Kızılayı Tekirdağ Şube Başkanı Hamiyet Çizen ve üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşma yapan Türk Kızılayı Tekirdağ Şube Başkanı Hamiyet Çizen, UNİBUTİK projesi ve faaliyetleri hakkında bilgi vererek, “İnanıyorum ki bu proje ile gençlerimizin ihtiyaçlarını karşılarken, geleceğimizin mimarları arasında yardımlaşma, paylaşma, gönüllülük duygularını da pekiştireceğiz.

Bu kavramlar, gençlerimizin profesyonel yaşamlarının merkezine işlenerek onların toplumsal mutluluk ve refahın bir parçası olmalarına da olanak sağlayacaktır.” dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin