info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Öğrencilere Taciz İddiası

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde eğitim veren imam hatip ortaokulunda, 8 kız öğrenciye sözlü ve elle tacizde bulunduğu iddia edilen 25 yaşındaki M.Ö., Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Okul sapığı, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak Çerkezköy Cezaevi’ne gönderildi.
 
Edinilen bilgiye göre, Kapaklı’da eğitim veren imam hatip ortaokulunun çevresinde dolaşıp, kız öğrencilere sözlü ve elle tacizde bulunduğu iddia edilen 25 yaşındaki M.Ö.'yü gören öğretmenler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, görgü tanıkları ve kız çocuklarının ifadeleri doğrultusunda 25 yaşındaki M.Ö.’yü gözaltına aldı.
 
Okul sapığı M.Ö., geniş güvenlik önlemleri altında muayene için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tacize uğrayan kız öğrenciler tarafından teşhis edilen M.Ö., Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadesinin ardından Çerkezköy Adliyesi’ne çıkarıldı. Tacizcinin, yaşları 11-12 olan toplam 8 küçük kız öğrenciye sözlü ve elle tacizde bulunduğu iddia edilirken, tacize uğrayan kız öğrencilerin velileri ve öğretmenleri Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne akın etti. 
 
İddiaya göre, M.Ö. ifadesinde kendini bunalımda hissettiğini ve yaklaşık 2 haftadır okullarda taciz olaylarına karıştığını söyledi. Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Mikail Demirci tarafından sorgulanan M.Ö., savcılıktaki sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemede nöbetçi hakim Kevser Kaya tarafından tutuklanarak Çerkezköy Cezaevi’ne gönderildi. 
 
M.Ö.’nün her şeyden habersiz ailesi ise, 2 gün boyunca haber alamadıkları M.Ö.’nün başına bir şey geldiğini düşündüklerini kaydetti. Çerkezköy Devlet Hastanesi’ni arayan aile, M.Ö.’nün polis nezaretinde olduğunu öğrenince büyük şok yaşadı.