info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Özcan Kardeşler Odun Ateşinde Et Döner Lokantası Açıldı

Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde açılan Özcan Kardeşler Odun Ateşinde Et Döner Lokantası değişik lezzetiyle müşterilerini bekliyor.

Odun ateşinde eşsiz lezzet keyfi
 
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, CHP Çerkezköy İlçe Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Rüştü Eryılmaz, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Hanifi Belindir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi partilerin ilçe yönetim kurulu üyeleri ile ve vatandaşların katılımı ile hizmete açılan Özcan Kardeşler Odun Ateşinde Et Döner Lokantası’nde et dönerden iskendere, çorba çeşitlerinden sulu yemek çeşitlerine kadar Çerkezköylülerin damak tadına hitap eden eşsiz yemekler bulunuyor.
 
ODUN ETİNDE  ET DÖNER FARKI
 
Özcan Kardeşler Odun Ateşinde Et Döner Lokantası’nın 200 metrekarelik alanda aynı anda 200 kişiye yemek verme kapasitesinin olduğunu belirten işletme sahibi Vahit Özcan, “Özellikle odun etinde pişen et döner konusunda çok iddialıyız. Her gün iki adet et döner şişe takılıp, odun ateşinde pişirilerek müşterilerimizin beğenisine sunuluyor” dedi.
 
SULU YEMEK VE ÇORBA ÇEŞİTLERİ DE VAR
 
Odun ateşinde pişirilen etlerin tamamen İslami usullere uygun kesiminin yapıldığını ve yüzde yüz dana eti olduğunu kaydeden işletme sahibi Vahit Özcan, “Konusunda uzman ustalarımız gözetiminde pişen et dönerler, ferah ve nezih ortamında müşterilerimize ikram ediliyor. Odun ateşinde pişen et dönerin yanı sıra leziz sulu yemek çeşitlerimiz ve İskender çeşitlerimiz ile de Çerkezköy halkının hizmetindeyiz” diye konuştu.
 
TATLI İKRAMI DA YAPILIYOR
 
Müşterilerine kadayıf dolamsı ve fırın sütlaç ikramlarının da olduğunu belirten işletme sahibi Vahit Özcan, hijyen ve kaliteden ödün vermeden, müşterilerinin damak tadına hitap edeceklerini belirterek, “Çerkezköy halkını, aileleri ve dostları ile birlikte ağırlamaktan mutluluk duyarız. Tüm vatandaşlarımızı yeni işletmemizde misafir edip, ağırlamak bizleri çok mutlu eder” diyerek sözlerini tamamladı.