info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Peştemalcı Caddesinde yaşayan vatandaşın çilesi ne zaman bitecek!

Tekirdağ Ertuğrul mahallesi ve yavuz mahallesini ayıran peştamalcı caddesi 4 aydan beri kanalizasyon, atık su (yağmur suyu kanalı), elektrik kabloları yer altına alınması, ve en son olarak da doğal gaz çalışmaları sebebiyle perişan durumda.

Tekirdağ Ertuğrul mahallesi ve yavuz mahallesini ayıran peştamalcı caddesi 4 aydan beri kanalizasyon, atık su (yağmur suyu kanalı),elektrik kabloları yer altına alınması, ve en son olarak da doğal gaz çalışmaları sebebiyle perişan durumda.

Tekirdağ peştamalcı caddesini kullanarak her gün mesaiye giden memurlar, öğrenciler, ve öğretmenlerin kullandıkları cadde çamur sebebiyle yürünemeyecek durumda. Tekirdağ belediyesinin ihale ettiği müteahhit tarafından bugünde tekrar makineler ile kaldırımların sökülerek kazı çalışması başlatması sebebiyle, Barbaros kavşağından Demir sokağa kadar trafiğe kapatıldığı gibi, vatandaşlarında bu caddeden yürümeleri imkansız hale geldi.

Tekirdağ valiliğinin konut evinin bu cadde üzerinde bulunması bile bu caddenin yapılması çalışmalarını hızlandıramadı. Cadde üzerinde bulunan işletme sahipleri zaman zaman gazetemize sitem dolu telefonlar açarak Tekirdağ da 1 yılı aşkın süre Muratlı caddesindeki esnafın çektiği çileden sonra, Ertuğrul mahallesi peştamalcı caddesinin 4 aydır perişan durumda olduğunu söylediler.

Bu gün yaptığımız inceleme ve çektiğimiz resimlerle peştamalcı caddesinin son durumunu yetkilerin dikkatine sunmak üzere yayınlıyoruz. Bu haberimizden sonra vatandaşlara Tekirdağ belediyesi tarafından  konuyla ilgili yapacakları açıklamayı da aynen yayınlayacağız.