info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şafak Başa Tekirdağ`ın Gururu Oldu

Albayrak Görevden Aldı, İmamoğlu (İSKİ`ye) İkinci Adam Yaptı

Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Şafak Başa TESKİ’DE başarılı çalışmalara imza atarken, Tekirdağ Büyükşehir belediye başkan aday adayı olunca, Albayrak tarafından imza yetkisi elinden alınmış, müdür yardımcısı Feyzi Ünal ile birlikte pasifize edilmişti. Kendisine rakip gördüğü kişilere karşı aşırı tepkili olduğu bilinen Albayrak’a en sert darbe, İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan geldi.

Herkesin büyük çaba ve torpil arayarak gelmeye çalıştığı İSKİ’YE (İstanbul Su ve Kanalizasyon işleri) Genel Müdür Yardımcısı olarak başarılı kariyeriyle atanan ve göreve geldiği günden beri, çalışmalarıyla Tekirdağ’ın gururu olan Lüleburgazlı Şafak Başa, âdeta Tekirdağlı olmakla övünüp, Tekirdağlı idarecilerİ göreve getirmekle övünen başkana, ”sen Trakyalı kıymetini bilmedin, kıymet bilenler biliyor” mesajı vermiş oldu. Vatandaşlar da bu konuda Tekirdağ Büyükşehir başkanını eleştiren açıklamalar yaparken, “başkanın Tekirdağlıya, Trakyalıya sahip çıkması bu mu? Bu müdürü görevden alman için başarısız olması lazım.

Eğer İstanbul belediyesinin en büyük kurumlarından İSKİ’YE ikinci adam olmuşsa, burada başarısız olan müdür değil, belediye başkanıdır. Şafak Başa bazı daire başkanları gibi emir eri gibi çalışıp, muhtarlardan imza alıp Kılıçdaroğlu’nu kandırarak usulsüz olarak aday olmadı. Çıktı efendice aday oldu, seçilemedi, saygısızlık yapmadı, görevini yaptı. Şu anda da İstanbul’da Tekirdağ’ı Trakya’yı gururla temsil ediyor. Onu makamından edenler utansın” Diyorlar.

Kaynak : Murat Ürtekin