info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Belediyesi Tarım ve Teknoloji Fuarında Yerini Alacak

Her yıl Karaevli Mahallesi’nde düzenlenen DLG- ÖÇP Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı, bu yıl 13-16 Ağustos tarihleri arasında Süleymanpaşa Belediyesi’nin de katılımıyla gerçekleşecek.

Süleymanpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek fuarda 21 ve 22 nolu parsellerde stant açacak olan Süleymanpaşa Belediyesi, çocukları tarıma çekmek ve tarımın geleceğini sağlamak adına minik çiftçilere boyama kitabı ve çeşitli hediyeler dağıtacak.
Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarında stant kuracak olan Süleymanpaşa Belediyesi’nin asıl amacı çocuklar ile tarımı bir araya getirerek, betonlaşmış şehir hayatından ve bilgisayarlardan uzaklaştırarak tarımla çocukları tanıştırmak olacak. Süleymanpaşa Belediyesi standına gelen Süleymanpaşalı minikleri sürpriz hediyeler beklerken stant görevlileri ile birlikte çim adam ekecekler.
 
Süleymanpaşa Belediyesinin kuracağı stant da geçtiğimiz yıldan değişik olarak Çevre Koruma Müdürlüğü’nün kurmuş olduğu Çevre Standı da olacak. Standı ziyaret eden ziyaretçilere çevre ile ilgili konular ve geri dönüşüm ile ilgili bilgiler verilecek.
 
Süleymanpaşa Belediyesi Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı 13 – 16 Ağustos 2015 tarihleri arasında Saat: 10.00 – 21.00 arasında 21 ve 22 nolu stantlarda ziyaretçilerini bekleyecek.
 
Ayrıca okul öncesi öğrencileri tarımla tanıştırmak isteyen Süleymanpaşa Belediyesi, Anakucağı Kreş ve Gündüz Bakımevi, Doğa Koleji, Petek Kreş ve Gündüz Bakımevi, Aydede Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Burcugül Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni standaında misafir ederek tarımı sevdirecek.