info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Belediyesinden Bir İlk

Süleymanpaşa belediye başkanı Cüneyt Yüksel, şaşırtmaya devam ediyor.

ESKİ belediye başkanı Ekrem Eşkinat, görevde olduğu 5 yıl boyunca, Devlet hastanesinde herhangi bir geniş kapsamlı temizlik yapmamıştı. Henüz yeni bir belediye başkanı olmasına rağmen, Cüneyt Yüksel'in ilk icraatlarından birisi, Tekirdağ 1. ve 2. kısım Devlet Hastanelerinin dış bahçe, otopark, kaldırım ve dinlenme alanlarını temizlik ekiplerince yıkanıp temizlenmesini sağlamak oldu.

Hastanelerin, insanların şifa bulduğu ve hijyenik ortamda hizmet verilebilmesi için önemli yer tuttuğu gözlendiğinde, temizliğin gerekliliği bilinmektedir .Bunu ön planda tutan Süleymanpaşa belediyesi, Tekirdağ 1. ve 2. kısım devlet hastanelerinde geniş çaplı bir temizlik gerçekleşirdi ve hastane bahçelerini köşe bucak yıkayıp temizleyerek bayrama hazır hale getirdi. Belediye temizlik ekiplerinin bu çalışmasından memnuniyetini dile getiren Tekirdağ Devlet hastanesi Baştabibi Uz.Dr.Cetin Kirezli ve Hastane Müdürü Kenan Öztürk, "Bu çalışma,bayram öncesi hem hastalarımız ile refakatçilerinden hem tüm vatandaşlardan olumlu ve memnuniyetle karşılandı.

Umarız tüm Tekirdağ ilçelerinin belediyeleri de bu tür çalışmaları yaparak, daha temiz bir çevre elde edebilmek adına katkıda bulunurlar. Süleymanpaşa belediyesinin bu çalışmalarını devam ettireceği ve çevre düzenlemesi ile ilgi de katkıda bulunacağı öğrenildi. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Belediye ekipleri hastane bayırı yolunda bulunan çökmeleri de tamir ettirerek Ambulans ve diğer araçların geçişlerini kolaylaştırdı . Bu güzel çalışmayı gerçekleştiren Süleymanpaşa belediyesi yetkilileri ve çalışanlarına teşekkür ediyor kalıcı olmasını temenni ediyoruz.

Kaynak : Murat Ürtekin