info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Prestij Caddesi Trafiğe Açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin "11 İlçede 11 Prestij Caddesi" projesi kapsamında Süleymanpaşa İlçesindeki çalışmalar tamamlandı.

Proje kapsamında 22 Temmuz 2016 tarihinde çalışmalara başlanan 1900 metrelik Eski Cami-Köprübaşı arası asfaltlama çalışmaları tamamlanarak araç trafiğine açıldı. Kaldırımlarda devam eden aydınlatma ve kent mobilyaları çalışmaları tamamlandığında ise yenilenen geniş kaldırımları ve yeşil alanları ile Süleymanpaşa İlçesi Prestij Caddesi Projesi halkın hizmetine sunulacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Göreve başladığımız ilk günden bu güne, yorulmadan yolumuza devam ediyoruz. Her geçen gün bir önceki günden daha fazla çalışarak hizmet aşkıyla vatandaşlarımıza en iyiyi ulaştırmak için çabalıyoruz. 11 İlçeye 11 Prestij Caddesi kapsamında Süleymanpaşa İlçemizde başlayan projemizin asfaltlama çalışmaları tamamlanarak trafiğe açıldı. Biz de verdiğimiz sözü yerine getirmenin gururuyla Süleymanpaşa İlçemizde asfaltlanmış tertemiz yollarda ayakkabılarımızı çıkarıp yürüyoruz." dedi.