info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa`da Saklı Cennet

Süleymanpaşa`da Saklı Cennet, Dreamer Park Cafe

Tekirdağ’da yaşayan halkın kısa tatil günlerinde uzak şehirlerdeki tatil ve eğlence mekânlarına giderek orada harcama yapmalarının yerine, yaşadıkları şehrin esnafını kalkındırmak, Birçok sahil şeridindeki tatil mekânlarına nazaran, bizim ilimizin de muhteşem tatil, dinlenme ve eğlence yerlerini tanıtmaya devam ediyoruz.

Kumbağ-Bağtur plaj ve eğlence mekânından sonraki durağımız, Süleymanpaşa merkezde, otogara yürüme mesafesinde, denize karşı harika bir yer olan Dreamer Park Cafe-Restauranttır. Süleymanpaşa’nın göbeğinde, Otogara yürüme mesafesinde, Yeni yapılmakta olan Tekirdağ Kültür merkezinin az ilerisinde, denize kuşbakışı olan bu Cafe-Restaurant, her kesimden kişiye hitap eden güzel, nezih bir mekândır. İşletmenin sahibi Serkan Kamacı, kapalı ve açık bölümleriyle hem gençlere hem yetişkinlere hitap edecek bir yer oluşturmuş.

Serkan Kamacı, “Amaç sadece para kazanmak değil, Tekirdağ’ımıza ve Süleymanpaşa ilçemize her kesimin rahatlıkla gelip yemeğini huzurla yiyebileceği, muhteşem deniz manzarasında kahvesini yudumlayacağı bir yer sunabilmek, mavi gözlü kentimiz olan Tekirdağ’ımızın halkına uzak yerlere gidip büyük harcamalar yapma zahmetinden kurtararak huzurlu bir ortam sağlayabilmektir. Her şey Tekirdağ’ımız için olmalıdır” Dedi. Dreamer Park işletme şefi Murat Gündoğan, “uzman çalışma ekibimiz, kapalı, açık Cafe-Restaruantımız, ne kadar kalabalık olursa olsun, park sorunu çekmeyecekleri otoparkımız ile her türlü yemek, eğlence ve huzur ortamını sağlamaktan yana asla bir sıkıntımız olamaz. Müşterilerimiz arasında genci, yaşlısı, işçisi, memuru, emeklisi, her tabakadan kişiyi en iyi şekilde ağırlama imkânımız mevcuttur” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin