info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa`nın En Lüks Mahallesi Hürriyet`te Çöp Deryası

Süleymanpaşa`nın En Lüks Mahallesi Hürriyet`te Çöp Deryası

Dün akşam (02 Temmuz 2019) 20:30 - 21:00 saatleri civarında Süleymanpaşa'nın en lüks mahallelerinden biri sayılan ve çoğunlukla kamu idarecileri ve personeli ile yerel yönetim idarecilerinin yaşadığı Hürriyet Mahallesindeki çöp yığınlarını gören vatandaşlar isyan etti. Çöplerin olduğu yollarda yürüyüş yapan vatandaşlar kokudan nefes alamadıklarından ağız ve burunlarını kapatarak geçmek zorunda kaldılar. Süleymanpaşa'nın en elit ve popüler mahallesi olan bir çok işletme ve okulun yeraldığı bu mahallede yaşanan çöp skandalı şaşkınlık ve tepki yarattı.

Süleymanpaşa  Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'in gündüz saatlerinde Temizlik İşleri ile ilgili birime sık sık giderek telaşlı bir görüntü sergilediğini söyleyen vatandaşların beyanlarının ardından akşamda bu çöp deryasını görmeleri akıllara Cüneyt Yüksel'e karşı bir boykot çalışması olup olmadığı konusunda soru işaretleri oluşturdu.

Buna benzer olayın İstanbul'da Metrobüslerin sık sık arızalanması ve yetersiz kalması bahane edilerek hizmetin yavaşlatılması ve vatandaşın mağdur edilmesi büyük tepki görmüş ve İmamoğlu olaya müdahale etmişti. Hürriyet mahallesindeki bu çöp yığınları bu tür bir eylemin benzeri mi?

Olayın aslı merakla bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin