info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tarım Kredi Kooperatifi Kongre Yaptı

700 sayılı Çerkezköy Tarım Kredi Kooperatifi Genel Kurulu yapıldı.

Kooperatif Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen kongrede tek liste delegelerin karşısına çıkarken, 255 delegeden 108'i oy kullandı. Yönetim Kurulu Listesi'nde yer alan isimlerden en fazla oyu ise 99 oy ile Faik Var aldı. 700 sayılı Çerkezköy Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı, ilk yapılacak Yönetim Kurulu toplantısında, seçilen 5 Yönetim Kurulu Üyesi arasından belirlenecek.
 
Çerkezköy Tarım Kredi Kooperatifi Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulda tek liste ile 5 Yönetim Kurulu Üyesi oylandı. 255 delegenin bulunduğu 700 sayılı Çerkezköy Tarım Kredi Kooperatifi Genel Kurulu'na 108 delege katılarak oy kullandı. Yönetim Kurulu Listesi'nde yer alan isimlerden en fazla oyu ise 99 oy ile Faik Var aldı.
 
108 DELEGE OY KULLANDI
 
4 yılda bir yapılan Tarım Kredi Kooperatifi Genel Kurulu Divan seçimi ile başlandı. Divan Başkanlığı'na Erol Övey, Divan Başkan Yardımcılığına Ahmet Çetin, Katip Üyeliklere ise Ahmet Özman ile Bülent Ecevit seçildi. Divan Başkanı Erol Övey yönetiminde yapılan genel kurulda oy kullanacak 255 üye belirlendi. Mehmet Bekri'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yaptığı Tarım Kredi Kooperatifi Genel Kurulu'na tek liste sunuldu. Mehmet Bekri, Ahmet Ergün, Kutlu Aydın, Faik Var ve Bülent Çavuş'dan oluşan liste için 108 üye oy kullandı.
 
EN FAZLA FAİK VAR ALDI
 
700 sayılı Çerkezköy Tarım Kredi Kooperatifi Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde Mehmet Bekri 91, Ahmet Ergün 81, Kutlu Aydın 79, Faik Var 99, Bülent Çavuş 90 oy aldı. 108 oyun 99'unu alan Faik Var, 5 Yönetim Kurulu içerisinde en fazla oyu alırken daha sonra Mehmet Bekri, Bülent Çavuş, Ahmet Ergün ve Kutlu Aydın sıralandı. 700 sayılı Çerkezköy Tarım Kredi Kooperatifi Genel Kurulu'na sunulan yönetim listesinin yedekleri ise şu isimlerden oluşuyor. Necmi Kuçükkısa, Mustafa Ergün, Lütfi Balık, Ertan Yavuz Aslan, Ahmet Yaşar Keskin. Denetçiler: Salim Çetin ve Arif Can Yedek Denetim Üyeleri Hayrettin Çelebi, Muzaffer Çallı. Temsilciler Arif Hikmet Can, Adem Topal, Murat Bav ve Ercan Bıyıklı.
 
ERTEM KONGREYE KATILDI
 
700 sayılı Çerkezköy Tarım Kredi Kooperatifi Genel Kurulu'na Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de katıldı. Ertem, Kooperatif Üyeleriyle tek tek tokalaşıp 'Hayırlı olsun' dileğinde bulundu. 700 sayılı Çerkezköy Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bekri ve Tarım Kredi Kooperatifi Çerkezköy Şube Müdürü Arzu Kızılkaya ile bir süre sohbet eden Başkan Ali Ertem, seçimlere geçildiğinde kongre salonundan ayrıldı.