info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Cengiz Kalkan Muratlı’yı Ziyaret Etti

Tekirdağ Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Cengiz Kalkan Muratlı’yı Ziyaret Etti

Ak Parti Tekirdağ milletvekili aday adayı Dr.A.Cengiz Kalkan,Muratlı’ya gelerek,Muratlı Ak Parti teşkilatına kendini tanıttı ve bir basın açıklaması yaptı.Doktor olarak Çorlu’da başarılı çalışmalara imza atan Cengiz Kalkan,basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Hayat bir yenilenmedir. İnsan için her gün taze bir başlangıçtır.
Dünya yaratıcının eşsiz düzeninde kendi işleyişini eşrefi mahlûkattan olan insana hizmet ekseninde sürdürmektedir.
 
 
Siyaset de; bu büyük hizmet düzeninde, insanın insan adına yaptığı en önemli organizasyondur. Bu önem, Allah’ın insanı bütün hizmetlerin merkezine koymasından anlaşılmaktadır. Siyasetin insanı hissetmesi, insana dokunması onun gönlüne, kalbine seslenmesi ana hedeftir. Bana göre siyaset ayrıştıran değil birleştiren, parçalayan değil bütünleyen, küstüren değil barıştıran bir enstrümandır.
25 yıla yaklaşan hekimlik ve gene 10 yılı aşan idarecilik hayatında insanın salt bedeniyle değil kalbi ve ruhuyla bir bütün olduğunu bilerek çalıştım. Kırılan kemiklerin onarılmasının kolay, kırılan kalplerin onarılmasının ise çok zor olduğunu gördüm. İyiliğin ve iyilerin mükemmel bir güç olduğunu ve bizi, ülkemizi, milletimizi yeniden layık olduğu seviyeye bu gücün taşıyabileceğine inanıyorum.
Ak Parti milletimizin bu büyük gücünün hep farkında olmuş ve kendi varoluşunu bu millete borçlu bilmiştir. Bu büyük ülkenin, bu büyük milletin bir ferdi olarak bir ideal insanı olarak taze bir heyecanla milletimize ve insanlığa hizmet etmek için  ‘’Bismillah’’ diyorum.
7 Haziran seçimlerinin yeni Türkiye’nin inşasında önemli bir eşik olduğu herkesçe malumdur. Türkiye bu eşiği en güzel bir şekilde geçmeye hazırlanıyorken; ülkesine ve milletine hizmet heyecanı duyan herkes için siyasete talip olmak hem bir görev hem de bir mesuliyettir.
Bu mesuliyeti yüklenerek Ak Parti’nin kuruluşundan bugüne, partinin tüm kademelerinde görev alan ve bu mücadeleye destek olan tüm hemşehrilerimi gönülden selamlıyorum.” Dedi. 
Kaynak : Murat Ürtekin