info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Alperen Ocakları Başkanı Mücahit Çalgın, Hükümet Caddesinin Trafiğe Kapatılması Mücadelemiz Sürecek

Tekirdağ Alperen Ocakları başkanı Mücahit Çalgın, Tekirdağ Hükümet caddesinin trafiğe kapatılması için imza kampanyası başlattıklarını söyledi.

Bu konuda umutlu olduklarını ve hükümet caddesinin trafiğe muhakkak kapatılacağını vurgulayan Mücahit Çalgın,bu konuda her türlü hukuki girişimde bulunacaklarını söyledi. 

Mücahit Çalgın Yaptığı açıklamada; “Güzel şehrimizin güzel insanlarına, daha güzel hizmetler sunulsun diye, yönetimdeki ağabeylerimize, büyüklerimize, bizler de aklımızın erdiğince, gördüğümüz aksaklıkları, belediyeye, Valiliğe ve tüm yöneticilerimize aksettirmeye çalışıyoruz. Bu amaçla da, hükümet caddesindeki yayaların mesafe kat etmesinin sıkıntılı olduğunu bariz bir şekilde gördük. 

Bu sıkıntıyı, imza toplayarak yöneticilerimize aksettirmek istedik. Bu amaçla, Tekirdağ hükümet caddesi, çarşı trafikten men edilip yayalara tamamen bırakıldığı takdirde, bu şehrin daha modern, daha yaşanabilir, daha güzel olacağını düşündüğümüz için, böyle bir imza kampanyası gerçekleştirdik. Bu amaçla çalışmalarımız Tekirdağ için devam etmektedir. Biz bu imza kampanyasını sokak sokak dolaşarak yapmadık. Sosyal medya hesabı üzerinden davet yapıyoruz ve gelip imza veriyorlar. Katılım ve tepkiler çok güzel. Bu arada belediyenin de bir düşüncesinin olduğunu da öğrendik. Kadir başkan ile röportajınız ve çeşitli platformlar sayesinde öğrendik. Bizim için imzanın binler, on binler olması gerekmiyor. 

Bir imza ve bir dilekçenin de belediyede dikkate alınacağını biliyoruz. Sayı on bin veya yüz bin olunca daha büyük önem arz edeceği düşüncesinde değiliz. İhtiyaç hasıl olan her ne ise bunun belediyeye aksettirilmiş olması yeterlidir. Çok kısa bir süre içerisinde olmasa da Tekirdağ muhakkak çarşı trafiğe kapanacaktır.”Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin