info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Dezenfekte Çalışmalarına Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgınının yayılmasının önüne geçmek ve vatandaşlara hijyenik ve güvenli alanlar sunmak için dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda eczane ve otobüs durakları gibi alanlarda dezenfekte işlemleri uygulandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgınına karşı yürüttüğü çalışmalar kapsamında artık rutin hale gelen dezenfekte çalışmalarına Saray, Kapaklı, Çerkezköy, Çorlu, Ergene, Hayrabolu, Malkara ve Şarköy ilçelerinde devam etti. İlçelerde vatandaşların yoğun olarak kullandığı durak, otogar ve servis araçları dışında, salgın süresince en önde büyük bir özveri ile çalışan Aile Sağlık Merkezleri ve eczaneler de dezenfekte edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dezenfekte işlemlerinin tüm ilçelerde devam edeceğini belirterek, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm birimlerimiz ile Koronavirüs salgınına karşı mücadele ediyoruz. Bu süreçte birçok önemli çalışma gerçekleştirdik. Bizler sizler için görevimizin başındayız. Lütfen sizler de evde kalın." dedi.