info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Serinlemek İçin Denize Giren Genç Kayboldu

Tekirdağ ın Saray ilçesine bağlı Kastro mevkisinde, serinlemek için denize girip kaybolan 24 yaşındaki Erdal Akar ın bulunması için arama çalışması başlatıldı.

Tekirdağ'ın Saray ilçesine bağlı Kastro mevkisinde, serinlemek için denize girip kaybolan 24 yaşındaki Erdal Akar'ın bulunması için arama çalışması başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Kastro'ya bir grup arkadaşıyla gelen Erdal Akar, serinlemek için denize girdi. Denizde yüzerken, dalgalara kapılan Akar, arkadaşlarının tüm kurtarma çabalarına rağmen gözden kayboldu.

Bunun üzerine, arama kurtarma ekipleri olay yerine gelerek, Akar'ın cesedi için arama çalışması başlattı. Gün boyu yapılan aramaların ardından Kastro'daki büyük dalgalar nedeniyle arama çalışmalarının sürdürülemediği bildirildi. Yetkililer, dalgaların hızının yavaşlamasıyla arama çalışmalarına devam edileceğini belirtti.

Öte yandan, arama kurtarma ekibinde görev yapan bir kişi de dalgalara kapılarak boğulma tehlikesi yaşadı. Kurtarma ekibindeki görevli, ambulansla Saray Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.