info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Ekonomisi Masaya Yatırıldı

AK Parti İl Başkanlığı ve Ekonomik İşler Birim Başkanlığının ortaklaşa organize etmiş olduğu Tekirdağ Kent Ekonomileri Forumu TASİAD Toplantı salonunda gerçekleşti.

 

AK Parti İl Başkanlığı ve Ekonomik İşler Birim Başkanlığının ortaklaşa organize etmiş olduğu Tekirdağ Kent Ekonomileri Forumu TASİAD Toplantı salonunda gerçekleşti.
 
TASİAD  Toplantı salonunda gerçekleşen Kent Ekonomileri Forumuna Tekirdağ’ın önde gelen Sivil Toplum Kuruluşlarının katıldığı toplantı da açılış konuşmasını yapan Heyet üyesi Nagihan Bayol “Türkiye’nin Parlayan yıldızı güzel şehrimizin sahip olduğu potansiyeli kullanarak Ekonomik olarak layık olduğu yere gelmesi için organize” edildi diyerek AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur’u konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet Etti.
 
“AK PARTİ İKTİDARININ YAPTIKLARINI ANLATMAYA GÜNLER YETMEZ”
 
TASİAD toplantı salonunda gerçekleşen Forumda AK Parti Hükümetinin yaptıklarını anlatmaya kalkıldığında günlerin yetmeyeceğinden bahseden Tekirdağ AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur “AK Parti iktidara geldiğinden beri yaptıklarını anlatmaya günler yetmez. İktidara geldiğimiz günden beri ciddi gelişmelere ve çalışmalara imza attık. Tekirdağ’da da öle oldu. Biz Tekirdağ’a geldiğimizde bize  Tekirdağ Vergi sıralamasında  ilk onun içerisinde fakat hizmet alımı sırasında 63.sıradayız  bu konuda neden çalışma yapılmıyor dendi şuanda ise vergi olarak yine ilk onun içerisindeyiz fakat hizmet alımı sırasında 30.Sıralardayız” dedi.
 
Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin  Akbulut, Türkiye Ekonomisinin Ak Parti Hükümetinden önceki durumu ile bu günkü durumunun arasında dağlar olduğunu belirtikten sonra Toplantı Basın Mensuplarına kapalı bir şekilde devam etti.