info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ ın gururu Kerem Yöndem Darüşşafaka da

Tekirdağ ilinin başarılı öğrencilerinden Kerem Yöndem ülkemizdeki en köklü eğitim kurumlarından biri olan Darüşşafaka nın sınavını başarıyla geçerek gurur tablosu oluşturdu.

Geçen eğitim yılının başında Darüşşafaka ile işbirliği yaparak "81 İlden 81 Öğrenci" adı altında eğitim alanında ülkenin en büyük sosyal sorumluluk projelerinden birini başlatan İş Bankası da Kerem Yöndem in Darüşşafaka daki tüm masraflarını karşılayacak.

Bu yıl 147. yıldönümünü kutlayacak olan köklü eğitim kuruluşu Darüşşafaka nın öğrencileri arasına Tekirdağ dan Kerem Yöndem de katıldı. Sınava katılan 2662 öğrenciden biri olan Fevzipaşa İlköğretim Okulu öğrencisi Kerem Yöndem ilimizin birinciliğini kazanarak Darüşşafaka da okuma hakkı kazanan 123 öğrenciden biri oldu. Geçtiğimiz yılın Tekirdağ il birincisi olan Balabancık İlköğretim Okulu öğrencisi Melek Can ise İş Bankası nın desteğiyle eğitimini Darüşşafaka da sürdürüyor.

İş Bankası Türkiye nin bankası olma misyonu ile geliştirdiği "81 İlden 81 Öğrenci" projesi kapsamında Darüşşafaka ya ve ülkemizdeki fırsat eşitliğine destek veriyor. Banka, Darüşşüfaka da ilköğretim ve lise eğitimini tamamlayarak sonrasında üniversiteye devam edecek olan 81 ilden 81 öğrencinin üniversite hayatı boyunca da eğitim masraflarını karşılayacak.