info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Sağlıkta Muhteşem Üçlü Harikalar Yaratıyor

Muratlı Devlet hastanesinde Atakan Eren Başhekim olarak,Kenan Öztürk de Hastane Müdürü olarak görev yaptıkları sürece birlikte başarılı çalışmalar yapmış,Muratlı’nın yeni Devlet Hastanesine kavuşması için büyük bir özveriyle çalışmışlardı.

Tekirdağ Devlet hastanesi Beyin Cerrahlarından Cengiz Becerir de,başarılı meslek kariyeri ile Tekirdağ halkının gerek kişilik gerekse hizmet bakımından Tekirdağ halkının sevgisini kazanmıştı. Cengiz Becerir Tekirdağ il sağlık müdürü olurken, Atakan Eren de Kamu Hastaneleri başkanlığına getirilmiş, Kenan Öztürk de Tekirdağ Devlet hastanesi müdürü olmuştu.

Bu üçlü sağlık ekibi,Tekirdağ’da başarılarına hız kesmeden devam ediyor. Sağlık Bakanlığından aldıkları yetkiyle Tekirdağ’ın sağlık personeli açığını kapatmak için yoğun mesai harcayan ekip,YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI BAŞLATTI.

Kamu hastaneleri başkanı uzm.Dr.Atakan Eren,Tekirdağ Devlet hastanesi başhekimi Çetin Kirezli ve hastane yönetimi ile gerçekleştirilen açılışta,sağlık bakım hizmetleri müdürü Gülaydın Tabu,kurs programı hakkında bilgi verdi. Başhekim Uzm.Dr.Çetin Kirezli ve Başkan uzm.Dr.Atakan Eren’in konuşmalarının ardından,ilçe hastanelerden,özel hastanelerden ve Tekirdağ Devlet hastanesinden katılan kursiyerlerle ilk ders başladı.

Hasta bakım kalitesini arttıracak kurs,6 hafta ve toplam 240 saat sürecek.Kurs programı sonunda sınav ve değerlendirme neticesinde başarılı olan kursiyerlere sertifika verilecek.

Kaynak : Murat Ürtekin