info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Tabip Odası Basın Açıklaması Yaptı

Tekirdağ tabip odası yönetim kurulu tarafından Tekirdağ Devlet Hastansi 1 . kısım bahçesinde yapılan açıklamada;Gaziantep te dün hasta yakınının bıçaklı saldırısına uğrayan meslektaşımız Dr. Ersin Arslan ı kaybetmenin derin acısını her birimiz yüreğimizde hissettik.

Tekirdağ tabip odası yönetim kurulu tarafından Tekirdağ Devlet Hastansi 1 . kısım bahçesinde yapılan açıklamada;Gaziantep’te dün hasta yakınının bıçaklı saldırısına uğrayan meslektaşımız Dr. Ersin Arslan’ı kaybetmenin derin acısını her birimiz yüreğimizde hissettik.

Gün geçmiyor ki bir sağlık çalışanı saldırıya uğramasın. Hakaretsiz geçen günümüz yok. Acil poliklinikler savaş alanı gibi. Vazifemiz bittiğinde “ çok şükür bugünü de kazasız belasız atlattık” diyoruz. Saldırılar göz göre göre geliyor. Sistemin getirdiği hasta hekim arası güven sorununda yalnızlaştırılan ve sahipsiz bırakılan hekime saldırmak en kolay iş oluyor. Tabi bunda kimi siyasilerin ve medya mensuplarının gerçek nedene yönelmeden işin kolayına kaçarak çalışanları hedef gösterecek beyanlarda bulunmalarının payı büyük olmaktadır. Her gün olan saldırılara hiçbir etkin tedbir alınmayınca da ölümler göz göre göre geliyor.

Ölümden ötesi var mı? Artık yeter!  Önlem alın, gereğini yapın.

Sağlık çalışanlarının sabrı taştığında neler yapılabileceklerini test etmeye kalkmayın.Denildi

Tekirdağ Tabip Odası

Yönetim Kurulu