info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Bu Zor Süreçte Yatırım Yapanları Kutluyorum

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Cengiz Günay, bulunduğu ilçeden sonra, Tekirdağ’a da emlak şubesi açan Muratlı esnaflarından Zeki Albayrak’ın işyeri açılışına katıldı.

Ülkenin 15 Temmuzdan sonra durağan dönemde olması beklenirken, kendilerine üye esnafların yatırım ve hizmet anlamında girişimciliğinden memnun olduğunu söyleyen Cengiz Günay; “Zeki bey Muratlı’dan sonra Tekirdağ’da da işyeri açmış bulunmaktadır. Kendisi,12.meslek grubundan olup,yıllardan beri emlak,yatırım ve gayrimenkul danışmanlığı hizmetini sürdürmektedir.Bildiğiniz üzere,Tekirdağ 2.5 yıl önce Büyükşehir olmuş önemli bir kenttir. Emlak ve emlak yatırım danışmanlığı da, gerçekten Tekirdağ’da öne çıkan sektörlerden bir tanesi haline geldi.Kendisi yapmış olduğu işte kendini ispatlamış bir üyemiz,ağabeyimizdir.

Dolayısıyla Tekirdağ’da yeni bir işyeri açılışı,hem Tekirdağ hem de kendisinin yapmış olduğu işteki başarısının ispatıdır. Önemli bir süreçten geçiyoruz.Bu süreçten geçerken,insanların işlerini büyütmesi,geliştirmesi için cesaret göstermesi de ayrı bir kabiliyettir. Bu cesareti dolayısıyla kendisini kutluyorum. Bu anlamda bu işyerinin açılışını yapmaktan mutluluk duyuyorum.Hep birlikte bu işyerinin açılışı yaparak,bol bereket ve kazanç getirmesini diliyorum.bu süreçte girişimci ve başarılı insanlara ihtiyacımız vardır.

Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi. Açılış, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin