info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Tümkasder Derneği 5 Bin Adet Etli Ekmek İkramında Bulunacağı Festival Gerçekleştiriyor

Bu Şehre Yüreğimizi Koyduk

Tekirdağ TÜMKASDER (Tüm Kastamonulular derneği) Kastamonu'nun Dünyada Eskişehir'den sonra TÜRK DÜNYASI KÜLTÜR BAŞKENTİ seçilmesinin gururunu yaşarken,bu gururu tüm Türkiye ile paylaşmak için bir dizi kültür etkinlikleri yapılması kapsamında, bunun Tekirdağ'da da gerçekleştirilmesi için büyük bir festival organizasyonu hazırladı.

29 Eylül 2018 tarihinde saat 15.00 de açılışını yapacakları festival ile,Tekirdağ halkını farklı yöresel lezzetlerle buluştururken Tekirdağ halkına 5 Bin adet etli ekmek ikram etmeye hazırlanıyor.

Yöresel birçok sanatçının katılacağı festival, 07.Ekim 2018 tarihinde sona erecek. Festival programı için basın mensupları ile bir araya gelen TÜMKASDER yönetimi adına konuşan başkan Rasim Gürsoy; "Tekirdağ'da uzun süre konuşulacak bir etkinliğe hazırlanırken, Süleymanpaşa Baba dostu cağ kebap salonunda basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek yapılacak olan Etli Ekmek festivalinin programını paylaştı.

Kastamonu ilimiz,Eskişehir'den sonra Dünyada, TÜRK DÜNYASI KÜLTÜR BAŞKENTİ olarak ülkemize bu sevinci yaşatmıştır. Bizler de,Tekirdağ TÜMKASDER (Tüm Kastamonulular Derneği olarak bu amaçla Türkiye'nin birçok ilinde olduğu gibi, Tekirdağ'da da kültürel etkinlikler yapma kararı aldık.

Bu nedenle,Tekirdağ'da kültür etkinlikleri kapsamında,10 gün sürecek bir ETLİ EKMEK FESTİVALİ düzenleme kararı almış olup,Tekirdağ halkını farklı lezzetlerle tanıştıracak,yöresel sanatçılarımızla,keyifli saatler yaşatacağız. Ayrıca yöresel sanatçılarımızla halkımıza müzik ve lezzet ziyafetini aynı anda yaşatacağız.

Bu etkinliğimiz,birçok ulusal kanal tarafından yayınlanacak ve Tekirdağ'ı bir Türkiye markası olarak tanıtacağız. Siz kıymetli basın mensuplarımızın desteğiyle,Tekirdağımızda yıllarca konuşulacak bir etkinliğe imza atmayı hedefliyoruz.

ÇÜNKÜ BİZ BU ŞEHRE YÜREĞİMİZİ KOYDUK Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin