info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Türk Telekom`a Vatandaştan Tepki

Onlar Saltanat Sürüyor, Biz Eziyet Çekiyoruz

Tekirdağ Türk Telekom müdürlüğünde kapının açılmasını bekleyen vatandaşlar, Telekom çalışanlarının 09.30’da işbaşı yapmasına,3 çalışan ve geniş bir ofis olmasına rağmen insanları tek tek içeri alarak güneşin altında perişan etmesine tepki gösterdiler.

Türk Telekom’un devlet himayesinden çıkıp özelleştirilmesinin ardından vatandaşı mağdur etmesinin yanı sıra, devlet daireleri 08.30’da bankalar 09.00’da açılırken, Telekom çalışanlarının saat dokuzda motosikletlerle gelip 09.30’a kadar içeride kahvaltı keyfi yapması, geniş bir alana ve 3 kişilik ekibe rağmen vatandaşları içeriye tek tek alarak diğerlerini güneşin altında saatlerce bekletmesi, içeride olmalarına rağmen,09.30’dan bir dakika dahi önce almamaları büyük tepki ve şikayetlere neden oldu.

Valilik ve Kaymakamlığa Çağrı; “Bu keyfi Saat Uygulamasına Son Verilsin” Sırada bekleyenlerden bazıları, bize Koronavirüs nedeniyle 09.30’da işbaşı yaptıklarını söylüyorlar. Biz sırf onların keyfi için sıra gelsin diye sabah sekizden beri kuyruk için buradayız. Koronayı bahane edip saltanat sürüyorlar.

ONLAR SERİN YERDE KAHVALTI KEYFİ SÜRERKEN BİZ GÜNEŞİN ALTINDA KUYRUKTA AYAKTA BEKLİYORUZ.ARAMIZDA YAŞLILAR VAR.ONLARA YAZIK DEĞİL Mİ?

Devlet dairesindekiler için korona yok mu? Onlar da insan değil mi? Onlar Allah’ın kulu değil mi? Devlet daireleri hadi devlet kurumu yasaya uyuyor, bankalar da dokuzda açılıyor. Onlar insan değil mi? Bunların ne özelliği, ayrıcalığı var?” diye tepki gösterdiler. Sırada bekleyenlerin bazılarının Tekirdağ’ın ilçelerinden sabahın erken saatlerinde sıra tutmak için gelmesi ve saatlerce mağdur olması sıradakiler arasında üzüntü yaratırken, Türk Telekom hizmet yerinin geç açılması ve sosyal mesafeye uygun olmasına rağmen tek tek içeri alınması sonucu mağduriyetin giderilmesi açısından Valiliğin ve Süleymanpaşa kaymakamlığının keyfi saat uygulamaları için gerekli tebligat ve talimatı vermesi bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin