info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ`da Cumhuriyet Kutlaması Sönük Geçti

29 Ekim Cumhuriyet bayramı nedeniyle, büyük katılım olması beklenen Cumhuriyet kutlaması, yaklaşık 3-4 bin kişilik bir katılımla gerçekleşti.

190 bin nüfuslu merkez Süleymanpaşa’da, Tekirdağ Büyükşehir belediyesinin organize ettiği Cumhuriyet yürüyüşüne fazla katılım olmadı.

Birçok kısmının belediye çalışanı olduğu gözlenen yürüyüşte, diğer ilçelerde de etkinlik olduğu için katılımın düşük olduğu gözlenirken,190 bin kişilik merkez ilçede birkaç bin katılım olması şaşkınlık yarattı. Tekirdağ büyükşehir belediye başkanlığı tarafından dağıtılan Türk bayraklarına olan yoğun ilgi vardı.

CANDAN YÜCEER NEREDE HALK TV ORADA

Sürekli televizyonlarda boy göstermesi, Halk Tv’de sürekli programa çıkması nedeniyle adı “televizyoncu vekil” e çıkan CHP Tekirdağ milletvekili Candan Yüceer’in seçildiği ilçe olan Çerkezköy yerine Tekirdağ’daki etkinliğe katılması ile birlikte, Halk Tv’yi gören vatandaşlar hiç şaşırmadı.

Halk Tv’yi gören vatandaşlar, “Halk Tv nerede, Candan vekil orada, hiç şaşırmadık.

Olsun, en azından Halk Tv onun vesilesiyle Tekirdağ’a geldi. Bundan sonra milletvekili ön seçimlerinde oyu Candan Yüceer’e değil, Halk Tv’ye vereceğiz galiba” türünden espriler yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak, yakasındaki rozet ve ailesiyle birlikte katılımıyla vatandaşların ilgi odağı olurken, geçmiş yıllara nazaran, sivil toplum kuruluşlarının Cumhuriyet yürüyüşüne rağbeti az oldu.

Kaynak : Murat Ürtekin