info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ’ın Eski Fotoğrafları Tekira Avm’de Sergilendi

Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği’nin (TEFSAD) düzenlediği Tekirdağ’ın Eski fotoğrafları ve geleneksel el sanatlarını sergisinin açılışı Tekira AVM’de yapıldı.

Tekira AVM’de sergilenen fotoğrafların açılışına Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş ve Yardımcısı Naşit Oskay, araştırmacı yazar Mehmet Serez, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık ve Tefsad yetkilileri katıldı.
 
Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün destekleri ile hazırlanan sergi açılışı öncesi,TEFSAD sorumlusu Mehmet Çevik sergi hakkında kısa bir açıklama yaparak, “Bugün Tekirdağ’ın 92. Kurtuluş yıldönümü, unutulmaya yüz tutmuş, eski Tekirdağ fotoğraflarını size sergilemenin mutluluğunu yaşarken, bu fotoğrafların buraya gelmesinde en çok Mehmet Serez’in emeği vardır. Bu fotoğrafların çoğunu onun koleksiyonundan aldık” dedi.
 
Başkan Eşkinat’ta sergi açılış öncesi araştırmacı yazar Mehmet Serez’e ve TEFSAD yetkililerine ’’Süleymanpaşanın 92. Kurtuluş yıldönümü günü bu sergiyi hazırlayıp sunduğunuz için teşekkür ederim’’ diyerek, serginin açılış kurdelesini hep beraber çözdüler.
Tekirdağ’ın eski fotoğraflarının hepsini tek tek gezerek bilgi alan Eşkinat, “Tekirdağ için hayırlı olsun emeği geçenleri bir kez daha kutluyorum” dedi.
 
Başkan Eşkinat ve beraberindeki protokol daha sonra geleneksel el sanatları sergisinin de açılış kurdelesini çözdü. Geleneksel el sanatları sergisini gezen Eşkinat el sanatları hakkında araştırmacı yazar Serez ve TEFSAD sorumlusu Mehmet Çevik tarafından bilgiler alarak emeği geçen yetkililere teşekkür etti. Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneğinin düzenlediği Tekirdağ’ın  Eski fotoğrafları ve geleneksel el sanatları sergisi 13-19 Kasım tarihleri arasında gezilebilecek.