info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekpark Çok Çalışıyor Çoook

Tekpark kurulduğundan günümüze kadar sorun yaratmaya devam ederken, Tekirdağ mahkeme kararıyla sarsıldı.

Bu konuda bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak, bir süre daha bekleyip mahkeme kararını değerlendireceğini söylerken, Çalışanların tavırları ve görüntüleri şaşkınlık yaratmaya devam ediyor. 

Süleymanpaşa’nın hemen hemen her yerinde, görevlerini yapmayan, bütün gün cep telefonuyla oynayan, erkeklerle sohbet eden bayan çalışan, bazı şoförlerle baş selamıyla anlaşıp herhangi bir işlem yapmayan tekpark çalışanlarının olduğunu Tekpark yönetim kurulu üyesi olup aslında en büyük yetkili olan Şerafettin Kurt’a anlattığımızda, “tespit edin gereğini yapalım, hemen işine son verelim” demişti. 

Bizim o kısa anı kaydetmek için tabiri caizse erketeye yatmamız gerekir. Fakat, Şerafettin Kurt’un bu görüntülere bakıp ne gibi bir işlem uygulayacağı merak ediliyor.(bir tekpark çalışanının sahildeki mutlukent çay bahçesindeki masalardan şekerleri boşaltıp kucaklayarak götürmesinin görüntüleri de var. 

Büyükşehir bünyesinde hizmet veren bir çalışanın, Süleymanpaşa belediyesine ait bir çay bahçesinin masalarındaki şekerleri boşaltıp götürmesi de Tekpark çalışanlarının nasıl görevlerini layıkıyla yaptığını gösteriyor
Kaynak : Murat Ürtekin