info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekpark Tahsilata Başladı Hükümet Caddesi Trafiği Felç Oldu

Daha önce mahkeme kararıyla Tekpark’ın yol üzerinde park eden araçlardan park ücreti alması kaldırılmışken, Hükumet caddesinde bu uygulamaya tekrar başlandı.

Uygulamanın tekrar başlamasıyla birlikte,yol kenarına park eden araçlar nedeniyle,Hükumet caddesinde trafik kilitlenmeye devam etmeye başladı.

Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, Önce TESKİ kazdı, aylarca bu yolda rezil olduk. Sonra asfalt çalışması yaptılar, bir yağmurda yollar delik deşik oldu.Şimdi de TEKPARK park ücreti uygulamasına tekrar başladı, “parayı ver yolu işgal et” mantığıyla trafik felç oldu.

Yazık değil mi bu yolu kullanan şoförlere,yazık değil mi bu yolda iş yapan esnafa,yazık değil mi toplu taşıma aracıyla saatlerce 500 metre,bir kilometre yolu gidemeyen biz vatandaşlara? Dün buradaki esnaf toz-topraktan malları zarar görürken, tadilat nedeniyle işleri aksarken, şimdi kendi aracını dükkanının önüne koyamaz hale geldi.

Hani Sayın Kadir Albayrak röportajında bu yolu trafiğe kapatıp Lüleburgaz İstanbul Caddesi gibi halkın kullanımına sunacaktı?

TEKPARK yoldan para kazanacak diye, halka yapılan bu zulüm reva mı?

Siz değil miydiniz köprülerin geçit fiyatı çok pahalı diye hükumete veryansın eden?

Neden şimdi her yeri paralı hale getirdiniz?

Neden bu konuda kimse bir açıklama yapma gereğini duymuyor?

Ak Parti milletvekilleri ve il başkanları açıklama yapınca, hemen basın açıklaması yapan belediye başkanı, halk sesini basın yoluyla duyurunca neden susuyorlar?

ÇÜNKÜ VERECEK CEVAPLARI YOK. ÇEKİN KARDEŞİM ÇEKİN, BÜTÜN DÜNYA YAŞADIĞIMIZ ŞU VAZİYETİ GÖRSÜN “diye tepki gösteriyorlar.

BU YOLUN TRAFİĞE KAPATILACAĞINI SÖYLEYEN KADİR BAŞKANIN, HÜKÜMET CADDESİNİN TRAFİĞİNİN KAOSA DÖNÜŞMESİ SONUCU BİR AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR.

Kaynak : Murat Ürtekin