info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tofaş Ceo’su Cengiz Eroldu Tekirdağ’da

Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu, Tekirdağ’da hizmet verecek Haliç Oto Tesisleri’nin açılışına katıldı.

Açılış töreninde konuşan Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu “ Trakya bölgesinin her geçen gün gelişen şehri Tekirdağ, güçlenen ekonomisi, genç nüfusu ve üretim kabiliyetiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor" dedi.
 
Tofaş ailesi olarak, 1977’den bu yana Tekirdağ halkına hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Eroldu, "Açılışını gerçekleştireceğimiz tesislere, Fiat’ın yanı sıra Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markalarımızla, bölgede çok daha geniş bir müşteri profiline ulaşacağız. İnanıyorum ki açılışını yaptığımız bayimiz Haliç Oto, sektörde ki 25 yılı aşkın tecrübesi ve üstün hizmet kalitesiyle tüm markalarımızı başarıyla temsil edecektir” şeklinde konuştu.
 
İstanbul yolu üzerinde, Beyazköy mevkiinde bulunan tesisin açılışına, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu ve Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markalarının direktörü ve bir çok otomobil vatandaş katıldı.
 
Yapılan konuşmanın ardından Vali Yerlikaya, Tofaş CEO'su Eroldu ve beraberindekiler tesisleri gezerek araçları inceledi.
Haliç Oto, Türkiye’de Tofaş çatısı altında temsil edilen Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markalarının Trakya’da yetkili satış ve servis noktası olarak hizmet verecek.