info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakya Çölyak ve Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Bahar Ayşegül Gülcü, Glutensiz Gıda Desteği Veren Esnaflara Teşekkürler

TRAKYA Çölyak ve Sağlıklı Yaşam Derneği ile Tekirdağ ve Trakya’da Çölyak hastalarına derman olan Başkan Bahar Ayşegül Gülcü, bununla da yetinmeyerek glutensiz yiyecek servisi yapan yerlerin sayısının artmasını sağlamaya devam ediyor.

Bu nedenle Tekira AVM’DE Çölyak ve Glutensiz yaşam konusunda bilgilendirmek için Stant açan Bahar Başkan, bununla da yetinmeyerek Tekira AVM’DE gıda işletme yöneticileri ile istişarede bulunarak, glutensiz gıda servisi yapmasını sağladı. Bu bağlamda AVM’DE gün geçtikçe bu tür işletmelerin sayısı artarken, iki gıda iletmesi de bu kervana katıldı.

BAYDÖNER İskender kebap salonunun ardından, Tavuk Dünyası ve Bursa kebap evi de GLUTENSİZ YİYECEK SERVİSİNE BAŞLADI. Bu konuda düşüncelerini ifade eden Başkan Bahar Ayşegül Gülcü; “Biz bu mücadeleye başladığımızda kimse yoktu, kimse sahip çıkmıyordu. Önce gazeteci dostlar ardından Hakan Sunal gibi değerli bir doktor sonunda da glutensiz gıdalar üreten işletmeler destekçimiz ve umudumuz oldu. Son dönemde bazı belediyeler de bu zorlu ve meşakkatli yolda destekçimiz olmaya başladılar. Küçücük bir dernekken, kapatmak zorunda kaldık. Yılmadık, yeniden ayağa kalktık ve bu yolda mücadelemizi sürdürüyoruz.

Bu yaşam savaşında BİZİM SAFIMIZDA YER ALAN HERKESE MÜTEŞEKKİRİZ. Bugün Tavuk Dünyası ve Bursa Kebap evi, yarın tüm işletmeler olmak üzere biz inandık siz de inanın. Hiçbir şey insan hayatından önemli değildir” Dedi.

 

Kaynak : Murat Ürtekin