info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakyakent’in Gündemi Ulaşım

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği’nce (Trakyakent) düzenlenen eğitim semineri programının gündemini ulaşım konusu oluşturdu.

Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda 'Kent İçi Ulaşıma Genel Bakış', 'Büyükşehir Belediyelerinde Ulaşım', 'Görevler ve Mevzuat' ve 'Toplu Taşıma Revizyonları Ulaşım Uygulama Örnekleri' konu başlıkları altında bilgi aktarımı yapıldı. 
Trakyakent Birlik Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak eğitim semineri ile ilgili olarak yaptığı konuşmada, "Ulaşım koordinasyon merkezlerinin varlığı konusunda teoriden pratiğe yönelik gerçekleşecek eğitim seminerimizi Tekirdağ’da gerçekleştiriyoruz. Ulaşım konusu Tekirdağ’ın olmazsa olmazlarından bir tanesidir. Büyükşehir bünyesinde kurulan Ulaşım Koordinasyon Merkezi ile birlikte Tekirdağ’da ulaşım konusunda gözle görülür değişimler yaşanacak. Trakyakent olarak da düzenlediğimiz bu eğitim semineri ile üye belediyelerimizin personellerine bu konuda ayrıntılı bilgi ve eğitim verme fırsatı yakaladık" ifadelerini kullandı.
Toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Şefik Yazan, Ulaşım Daire Başkanı Zeki Gürcün ile Trakyakent üyesi belediyelerin personelleri katıldı.