info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tredaşspor’dan Cengiz Mete’ye Ziyaret

Marmara Grubu Bölge Şampiyonası’nda şampiyonluğu elde eden Tredaşspor takımı ile yönetim kadrosu, Rize’de yapılacak olan Basketbol Yıldız Erkekler Anadolu Şampiyonası müsabakaları öncesi Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete’yi ziyaret etti.

Rize’de yapılacak olan Basketbol Yıldız Erkekler Anadolu Şampiyonasında Tekirdağ’ı temsil edecek olan Tredşspor takımı ve yönetim kadrosu, şampiyona öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete’ye nezaket ziyaretinde bulundu.
İl Müdürü Cengiz Mete, Tredaşspor Yıldız takımı ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılarından dolayı takımı ve yönetim heyetini tebrik etti.
 
Cengiz Mete, takımın başarısıyla ilgili konuşmasında "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak biz de sporcularımıza elimizden gelen desteği sağlayacağız. Alt yapılarımızı güçlendirmeliyiz. Müdürlük olarak çeşitli spor branşlarındaki antrenörlerimizi, ilçelerimizin alt yapılarında da görevlendirerek alt yapımızı güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Her şey gençlerimiz için" dedi.
 
"BAŞARILARIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"
 
Tredaşspor Antrenörü Hakan Gamtüre, uzun yıllar birlikte oynayan takım oyuncularının kendileri için avantaj olduğuna dikkat çekerek, takımın iskelet kadrosunun iyi olduğunu belirtti.
 
Hakan Gamtüre takımının başarısıyla ilgili konuşmasında "Yıldız takımımızdaki oyuncularımızın çoğu, küçükler kategorisinde de birlikte oynadı. Bunun avantajını sahada alıyoruz. 2009 yılında Küçük Erkekler ile yaşadığımız Marmara Grubu Şampiyonluğu’nu, Yıldız Erkekler takımımız ile de yaşamamız bizi çok sevindirdi" ifadelerini kullandı.
 
Ziyarette, Tredaşspor Genel Koordinatörü Mesut Uçar da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mete’ye günün anısına çiçek takdim etti. Tredaşspor Yıldız Takımı’nın ve yönetim heyetinin Marmara Grubu Şampiyonluğu plaketi ile çektirilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret sona erdi.