info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TÜMKASDER, Orman ve Su işleri Bakanı Eroğlu’yla Görüştü

TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’yla görüşerek çevre duyarlılığı üzerine sohbet etti. Eroğlu, TÜMKASDER’in Fidanlığı dolayısıyla Murat Çalık’ı tebrik etti.

Bakan Eroğlu, TÜMKASDER Gençlik Kollarının Çorlu’da “Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilincini Geliştirmek” amacıyla 550 adet fidandan oluşan TÜMKASDER ormanının, gerçekten önemli bir proje olduğunu belirterek, “Çevreye gösterdiğimiz ve göstereceğimiz duyarlılık, bizim kendimizi ne kadar çok sevdiğimizin göstergesidir. Türkiye’nin orman sevgisini ortaya koymak amacıyla yaptığınız bu projeyi takdir ediyoruz. Orman Bakanlığı olarak Türkiye’nin her bölgesinde bu tür faaliyetler yapılması yönünde ilke kararları alıyoruz. Sorumlu derneklerimizin bu tür çalışmaları bizleri sevindiriyor. TÜMKASDER’in bu örnek davranışının herkesi harekete geçirmesi en büyük dileğimizdir” dedi. 
 
TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık da, derneklerinin sosyal yardımlaşma ve dayanışma yanında, çevre duyarlılığı ve çevre bilinci noktasında önemli çalışmalara imza attığını vurgulayarak, “Türkiye’nin yeşilliklerle bezeli bir cennet ülke olması hepimizin elindedir. Bunu başarabilmek için öncelikle yapmamız gerekenleri fazlasıyla yerine getirmemiz gerektiğine inanıyorum. Kıyamet kopsa da elinizdeki fidanı dikiniz Peygamberi düsturuyla hareket edip çevremizi güzelleştirmek bizim elimizdedir” diye konuştu.