info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vaillant Motivasyon Ziyaretlerine Tekirdağ İle Devam Etti

Vaillant, yetkili satıcılarını motive etmek ve gelecek hedeflerini paylaşmak üzere düzenli olarak gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor.

Tekirdağ’daki Vaillant yetkili satıcılarıyla bir araya gelen Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu “Tekirdağ bölgesi konut yapılaşmasına açık, genişleyen yapısı itibariyle Vaillant için önemli bir pazar” dedi. Isıtma sektörünün öncü kuruluşlarından Vaillant, düzenli olarak gerçekleştirdiği yetkili satıcı ziyaretleri kapsamında Tekirdağ’daki yetkili satıcıları ile bir araya geldi. Tekirdağ, Marmara Ereğlisi ve Çorlu’da yetkili satıcıları ve Vaillant Club üyesi firmalarla temaslarda bulunan Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu “Faaliyet gösterdiğimiz tüm pazarlarda liderlik parolası ile hareket ediyoruz.

Tekirdağ bölgesi konut yapılaşmasına açık, genişleyen yapısı itibariyle değerli bir pazar olmakla beraber ısı pompası ve elektrikli ısıtıcılar noktasında da markamız için büyük potansiyel taşıyor” dedi. “Tekirdağ’da tüketici memnuniyetini artıracak aksiyonlar alıyoruz” Yetkili satıcı ziyaretlerinde Vaillant’ı müşteri dostu bir marka yapma yolundaki tüm çalışma ve uygulamaların sahadaki yansımalarını ve geribildirimlerini analiz ettiklerini dile getiren Erol Kayaoğlu, “İş ortamlarımızın ve firmalarını memnuniyetini görmekten mutluyuz. Vaillant’ın gelecek vizyonu, ürün ve kalite vurgusu yaptığımız ziyaretlerimizde yetkili satıcılarımıza sahada da beraber olduğumuz mesajını veriyor, pazarın güncel durumu hakkında bilgi alıyoruz.

Doğalgaz ile yeni tanışan Marmara Ereğlisi gibi pazarlarda tüketici memnuniyeti ve marka bilinirliğini artıracak aksiyonları ön plana çıkarıyoruz. Yetkili satıcılarımıza yaptığımız ziyaretleri planlı bir şekilde gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.