info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vatan Partisi Tekirdağ Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

Tekirdağ Çorlu’da basın açıklaması düzenleyen Vatan Partisi, Tekirdağ adaylarını basına tanıttı.

Eski bir sendikacı olan Kadri Karaoğlu’nu Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösteren Vatan Partisi, Çorlu’da da Özel sektörde yöneticilik yapan Armağan Sadun Yılmaz’ı aday yaptı. Vatan Partisinin diğer adayları Süleymanpaşa’dan Özkan İnci ve Ergene’den Kenan Serbest oldu. Tekirdağ’a “halkçı, kamucu insan odaklı belediyecilik” sözü veren adaylar, Tekirdağ’ın sorunlarını çıkar odaklı düşünmeyen Vatan Partisinin fedai ruhlu kadroları çözer görüşündeler. Aday tanıtım toplantısında konuşan Tekirdağ Büyük Şehir Belediye Başkanı adayı Kadri Karaoğlu “Yakında Tekirdağ ile ilgili projelerimizi açıklayacağız” dedi.

Tekirdağ’ın İstanbul’dan Çanakkale’ye uzanan bir sahil şehri olduğuna dikkat çeken Karaoğlu, “Biz sahilimizden, denizimizden yeterince yararlanamıyoruz. Özelikle yaz aylarında sahil şeridinde trafik çileye dönüşüyor. Deniz yoluna yatırım yapılırsa trafik çilesi biter” diye konuştu. Ergene nehrinin kirliliğine de değinen Karaoğlu, “Ergene nehri biran önce temizlenmeli. Ergene nehri temizlenip Marmara denizine verilirken Ergene’nin kirli suyu arıtılıp da verilmeli. Yoksa Ergene’yi kurtaralım derken Marmara denizimiz elden gider. Bir yandan da hem balıkçılığımız, hem balıklarımız zarar görür” ifadelerini kullandı. Ergene nehrini kirleten Fabrikalara caydırıcı yaptırım uygulayacaklarını belirten Karaoğlu “Doğayı çevreyi kirletenlere müsamaha gösterilmeyecek” dedi. Vatan Partisinin Çorlu Belediye Başkanı Adayı da Özel sektörde yöneticilik yapan Armağan Sadun Yılmaz oldu.

“Çorlu’nun sorunlarının Türkiye’nin sorunlarından farkı yok. Sistem partilerinin belediyecilik anlayışında insanlara, toplumlara ve hatta yaşamaya yer yok” diye konuşan Yılmaz, Çözümün “Çıkar ilişkisi içinde olmayan, fedai ruhlu Vatan partisin kadrolarında olduğunu” söyleyerek göreve hazırız mesajı verdi. Sözlerinin devamında Mustafa Kemal Atatürk’ün “Köylü Milletin Efendisidir” sözüne atıf yapan Yılmaz, “Çorlu’nun Köylerinde kooperatifçiliği destekleyeceğiz. Tarım arazilerinin kesinlikle yapılaşmaya, ranta talana açmayacağız” dedi. Çorlu’da sporu, sanatı, kültürel faaliyetleri yaygınlaştıracağız diyen Yılmaz, “Gençlerimizi başta uyuşturucu belası olmak üzere kötü alışkanlıklardan koruyan bir belediyecilik anlayışıyla yöneteceğiz” diye konuştu. Vatan Partisinin diğer adayları da Süleymanpaşa’dan Özkan İnci ve Ergene İlçesinden Kenan Serbest oldu.

Kaynak : Murat Ürtekin