info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yalnız Yaşayan Adam Yanarak Öldü

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi ne bağlı Önerler Köyü nde yalnız yaşayan iki çocuk babası 55 yaşındaki Müdahim Deniz, kaldığı evde çıkan yangında hayatını kaybetti.

 

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ne bağlı Önerler Köyü'nde yalnız yaşayan iki çocuk babası 55 yaşındaki Müdahim Deniz, kaldığı evde çıkan yangında hayatını kaybetti. 
 
Olay, Çorlu'ya bağlı Önerler Köyü İsmet İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Eşinden ayrıldıktan sonra yalnız yaşayan 55 yaşındaki Müdahim Deniz dün gece ziyarete gelen arkadaşlarını gönderdikten sonra uykuya daldı. Sabah saat 05.00 sıralarında tek katlı müstakil evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden dumanların yükseldiğini gören komşuları hemen itfaiye haber verdi. İtfaiye gelene kadar mahalle sakinleri yangının diğer evlere sıçramaması için hortumlar ile yangına müdahale etmeye çalıştı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alınarak söndürüldü. 
 
Eve giren Jandarma ve itfaiye ekipleri 2 çocuk babası 55 yaşındaki Müdahim Deniz'in yanarak can verdiği belirledi. Evde yapılan incelemenin ardından Deniz'in cenazesi önce Çorlu Devlet Hastanesi morguna daha sonra ise kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. 
 
Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürü Faruk Yücel, henüz yangının çıkış nedeninin belirlemediğini ifade ederek 'Yangınla ilgili olarak şuan bir şey söylemek mümkün değil. Ancak yapılacak olan detaylı bir çalışma sonrasında netlik kazanacakö diye konuştu. 
 
Jandarmanın yangınla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.