info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yaralı Kediye Belediye Başkanı ve Balıkçılar Sahip Çıktı

Tekirdağ’da balıkçı teknesinde yaşayan “Tekir” adlı kedi ayağının sakatlaması üzerine belediye başkanı ve balıkçılar tarafından tedavi ettirildi.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa sahilinde balıkçılık yapan İdris Şeremet’in teknesinde dünyaya gelen ve teknede yaşamaya başlayan Tekir ‘in ayağının üstüne basamadığını fark etti. Hayvan sever balıkçı Şeremet bunun üzerine Süleymanpaşa Belediyesi’nden yardım istedi. Hafta sonu olmasına rağmen makamında bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve beraberindeki zabıta ekipleri balıkçı barınağına giderek Tekir’in tedavisi yapılması için belediye hayvan bakım evine götürdü.
Burada açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat, ”Balıkçı barınağında ayağını sakatlamış bir kedi olduğunu duydum. Ekiplerimiz ile birlikte balıkçı barınağına geldik. Tekir’in ayağında problem olduğunu fark ettik ve tedavisinin yapılması için Tekir’i hayvan barınağımıza götürdük” dedi.
Hayvansever balıkçı Şeremet ise ”Her sabah olduğu gibi işe geldiğimizde Tekir yanımıza geldi ve karnını doyurduk. Karnı doyduktan sonra uyumaya gitti. Sonra tekrar yanımıza geldiğinde ayağının üzerine basamaz olduğunu fark ettik ve durumu belediyeye bildirdik. Belediye ekipleri ve Başkanımız Ekrem Eşkinat bizzat gelerek kediyi tedavi etmek için hayvan barınağına gittiler” şeklinde konuştu.