info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

YKK’dan Veliköy’e Bilişim ve Teknoloji Sınıfı

1991 yılından beri Çerkezköy’de faaliyet gösteren YKK fabrikası tarafından Veliköy Belediye Ortaokulu’na kurulan Bilişim Teknoloji Sınıfı dün saat 14.30’da düzenlenen törenle açıldı.

MODERN BİR SINIF KAZANDIRDILAR
 
Açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Veliköy Belediyesi Ortaokul Müdürü Ercan Erdem, YKK Fabrikası Müdürü Minoru Maeda, Fabrika Müdür yardımcısı Cezmi Baykal, İnsan kaynakları Müdürü Hakan Bilgin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay açılış töreninde yaptığı konuşmada insanlığın huzur ve saadeti için eğitim ve öğretimin ilk sırada geldiğini ifade ederek “YKK fabrikasını ziyarete gittiğimde bir okul için bir şeyler yapılması gerektiğini söylediklerinde ben kendilerine Veliköy Belediyesi Ortaokulu’na teknoloji sınıfının kurulmasının uygun olacağını belirtmiştim. Sağolsunlar verdikleri sözü tutarak okulumuza modern bir sınıf kazandırdılar” dedi.
 
20 BİLGİSAYAR BULUNUYOR
 
Program, Bilişim Teknoloji sınıfı öğretmeni Fatma Hisarbeyli’nin hazırlayıp sunduğu İngilizce slâytla devam etti. Slâyt sonrasında Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, YKK Fabrikası Müdürü Minoru Maeda’ya eğitime verdikleri dolayısıyla plaket takdim etti. Kubilay, plaket takdimi öncesinde Minoru Maeda’dan bütün imkânlarını kullanarak Çerkezköy’de bir okul yapmalarını isterken Maeda, Kaymakam Kubilay’ın önerisine espriyle cevap verdi.  Bilişim ve Teknoloji Sınıfı’nda 20 bilgisayar bulunuyor.