info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yunuslar İçin Kampanya Başlatıldı

Çorlu Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan yeni proje ile Çorluya kurulması düşünülen yunus timlerine motosiklet alınması için kampanya başlatıldı.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü nde motosikletli polis timi kurma projesi ile ilgili olarak bilgiler veren Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş ve Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Sabri Tüler, alınacak motosikletler için kampanya başlatıldığını belirtti.
Çorlu Kaymakamı Ali Dursun; "Araç trafiğine kapalı alanlar ile özellikle trafiğin en yoğun olduğu zamanlarda polisimizin doğru zamanda doğru yerde bulunabilmesi adına ve de önleyici hizmetler dediğimiz hizmetlerin icrasında sürat çok önem kazanmaktadır. Motosikletli yunuslar olarak bilinen polis timini Çorlu da oluşturalım dedik. Bir olaya motosikletle intikal hızı ile araba ile intikal hızı arasında fark vardır. İlçe Emniyet Müdürümüz ile böyle bir tim oluşturma fikrimiz oluştu. Kurulacak motosikleti polis timi ile ilgili olarak izinleri Emniyet Genel Müdürlüğü nden aldık, personeli bünyemizden motosikletleri ise Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği vasıtasıyla Çorlu halkımızın katkıları ile almaya çalışacağız. Çorlu Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü nün ortak projesi hem olayla hem de yoğun trafikte suçluları yakalamakta fayda sağlayacaktır" dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş; "Meydana gelmiş bir olaya daha hızlı ve zamanında müdahale ederek olayın suçlularını hızlı takip edip yakalayabilmek ve adaletin zamanında sağlanmasına katkıda bulunmak için başka büyük kentlerde olduğu gibi ilçemizde de motosikletli polis timlerinin kurulmasına ihtiyaç duyulmuştur. Halkımızın daha çok yunuslar olarak bildiği ve yönetmeliğinde yunus timleri olarak belirtilen bu birimde kullanılacak olan motosikletlerin temini için halkımızın yardımına ihtiyacımız vardır" diye konuştu.
Yasal prosedürlerin tamamlandığını belirten Kaymakam Dursun; "Bu gayretlerimize Çorlu halkının destek vereceğine inanıyoruz. Çorlu Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından başlatılan kampanya ile ilgili olarak Finansbank Çorlu Şubesinde 21957239 nolu hesap açılmıştır. Halkımızın kampanyaya vereceği desteği bekliyoruz" diye konuştu.