info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Zait Güney ve Yaşar Ergene Anısına Kitap Şenliği Düzenlendi

Açılışa çok sayıda davetli, yazar, şair ve daha birçok sanatçı ile Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak katıldı

Süleymanpaşa’da, Tekirdağ Edebiyat Kültür Sanat Derneği, Tekirdağ Büyükşehir belediyesi ve Hedef kitabevi işbirliği ile merhum şair Zahit Güney ve yakın zamanda kaybettiğimiz Teksad başkan vekili merhum Yaşar Ergene Avukatlar sokağında bulunan Hedef kitabevinde kitap şenliği açılışı gerçekleştirildi. 

Açılışa çok sayıda davetli, yazar, şair ve daha birçok sanatçı ile Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak katılırken, ilçenin asıl temsil edilmesi gereken Süleymanpaşa belediyesinden kimsenin gelmemesi tepki çekti. TEKSAD başkanı Celal Çalık, “bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan değerli dostlarım ve basın mensuplarına, her daim desteğini esirgemeyen Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’a, Kültür daire başkanı Ahmet Poyraz’a, bizim her zaman destekçimiz ve üyemiz olan Tekirdağ kent konseyi başkanı Ali Işıkgör’e,tayini çıkmış olmasına rağmen,bizim yanımızda yer alan Mehmet Altaş’a,burada olan veya gelemeyen tüm gönül dostlarına teşekkür ederim. 

Bizler Tekirdağ’ın edebiyat, kültür, sanat derneği olarak, ilimiz için sanat anlamında ne varsa yapma gayreti içindeyiz. Daha böyle çok etkinliğimiz olacak. İnşallah siz değerli dostlarımızı her zaman yanımızda görürüz. Ayağınıza, yüreğinize sağlık.”dedi. Ardından başkan Celal Çalık, başkan yardımcısı Namigar Başbuoğlu ve hedef kitabevi sahibi Mücahit Çalgın tarafından gerçekleştirilen kurdele kesimiyle açılış programı sona erdi.
Kaynak : Murat Ürtekin