info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

iPhone 7 Fena Geliyor

Apple`ın beklenen son bombası iPhone 7`nin çıkışına sadece sayılı günler kaldı.

iPhone 7 ile birlikte pek çok şey de değişiyor.

Yıllardır iPhone'larla kullandığımız bir aparatı da artık yeni telefonlarda kullanamayacağız. iPhone 7'nin çıkış tarihi netleşti. 7 Eylül Çarşamba akşamı yeni telefonu göreceğiz.

Kulaklık girişi olmayacak! iPhone 7'lerde kuvvetle muhtemel kulaklık girişi yer almayacak. Bunun yerine Bluetooth teknolojisi ve/veya şarj yuvasına takılacak. Henüz netlik kazanmasa da Lightning portu iPhone 7 serisinde hem şarj/veri hem de kulaklık bağlantı noktası olarak kullanılacak. Bu da eski kulaklıkların artık kullanılamayacağı anlamına geliyor.

iPhone 7'lerle ilgili en dikkat çekici farkın kamera tarafında olması bekleniyor. iPhone 7 modeli, alıştığımız tek kameralı akıllı telefon olarak gelecek ve 2 GB RAM’e sahip olacak. iPhone 7 Plus modelinde ise çift kameranın yanı sıra 3 GB RAM yer alacak. 3.5 mm ses yuvasının olmaması, kablosuz şarj özelliği ve hızlı şarj teknolojisi gibi önemli detaylar da var. Kablosuz şarj özelliği sayesinde artık kablo karmaşasıyla da uğraşmayacağız.

En merak edilen soruların başında bu geliyor. Elbette belli değil. Ancak Galaxy Note 7'nin 3500 TL'den satışa çıktığı ülkemizde iPhone 7'nin fiyatının da 3 bin TL'nin altında olmayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Siri, sesli postalarınızı da yönetmeye başlayarak eskisinden daha kişisel bir yardımcı haline gelebilir. Siri voicemail hizmetinin iCloud Voicemail adlı bir sistemin parçası olacağı ve bu sistemin standart ses kaydetme sistemini geliştireceği söyleniyor.

Apple Home Kit Apple'ın Home uygulaması, iPhone'unuzu, iPad'inizi ve Apple TV'nizi, akıllı ampullerinizi, kapı kilitlerini, termostatlarınızı, kapı zillerinizi ve her tür akıllı ev eşyanızı yönetebilecek bir uzaktan kumandaya dönüştürecek. Şu an oldukça dağınık bir yapıda olan akıllı ev teknolojisi, Apple sayesinde bir araya toplanabilecek.