info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

100. Yılını Kutlayan Bentley`in Özel Kitabı Hazırlanıyor

100. yılını kutlayan Bentley, özel kitaplar çıkaran yayın evi Opus’la işbirliği yaparak, markanın hayranlarının çok hoşuna gidecek sınırlı baskıya sahip bir kitap hazırladı.

Bentley'in 1920'lerdeki olağanüstü Le Mans zaferleri, geçmişin ikonik modelleri ve onları yaratan sıra dışı insanları kapsamlı bir şekilde ele alan Opus kitabı sadece tarihsel bir kayıt olmanın çok ötesine geçerek Bentley'in geleceği için bir kutlama da yapıyor. 1-bentley-100-yil-kitabi-kopya Marka ikinci yüzyılına girerken lüks otomobilin geleceğini tanımlayacak olan Bentley tasarımcıları, mühendisleri ve yöneticileri için yayıncılara eşi görülmemiş bir erişim imkanı verildi.

30 kilogram gibi ciddi bir ağırlığa sahip Bentley Yüzüncü Yıl Kitabı, daha önce hiç görülmemiş resimlerin hakkını vermek amacıyla, yarım metre kareye varan sayfalar içerecek ve boydan boya iki metre boyutunda özel katlı sayfaları da olacak. Bentley Yüzüncü Yıl Kitabı, üç özel versiyon halinde sunulacak: “Mulliner” ve “Yüzüncü Yıl” sınırlı baskıları en büyük baskı formatında sunulurken, “Crewe” baskısı daha rahat erişilebilir bir boyuta sahip olacak.

Üç baskının tümü 2019'un başında teslim edilecek.