info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Star Wars Battlefront 2’nin Fragmanı

Star Wars hayranlarının çıkışını merakla beklediği Star Wars Battlefront 2’nin fragmanı

İlki eksiklerine rağmen oldukça beğenilen Star Wars Battlefront 2, bu eksiklerden ders almışa benziyor.

Bu defa Electronic Arts (EA) tarafından çoklu oyuncu modunun yanına senaryo modunu da ekleyen oyunda kara, hava ve uzaydaki destansı mücadeleler devam edecek.

Senaryo modunda görünen o ki oyuncular, İmparatorluk askerlerinin şimdiye kadar hiç anlatılmamış hikayesine tanık olacak. ”İmparatorumuzun intikamını alın” cümlesi ve Death Star'ın (Ölüm Yıldızı) patlayışını görmemiz ise, hikayenin Return of The Jedi (Jedi'nin Dönüşü) döneminde geçeceğini söylüyor.

BU KEZ GÜÇ UYANIYOR OYUNA DAMGA VURACAK

Yine ilk oyunda indirilebilir içeriklerle bile oynama şansı elde edemediğimiz Darth Maul, Kylo Ren, Yoda ve Rey gibi karakterleri fragmanda görmek ve oynayabileceğimizi bilmek mutluluk verici. Yepyeni araçlar (Tauntaun bile var!), savaş alanları ve çok daha fazlası yine oyuncuları bekliyor.

Star Wars Battlefront 2 için net bir çıkış tarihi verilmiyor ancak ilk oyunun The Force Awakens (Güç Uyanıyor) Aralık ayında vizyona girmeden önce yani Kasım 2015'te çıktığını düşünürsek, bu oyun da The Last Jedi (Son Jedi) vizyona girmeden Kasım 2017 tarihinde çıkışını yapabilir.

Hatta oyun için ön sipariş verenlere The Last Jedi kahramanları bile sunuluyor.