info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Philips den İlginç Tasarımlı Yeni Televizyon

Philips Amsterdam da düzenlediği tanıtım ile yeni televizyon serisi DesignLine 2013 ü teknoloji severlere tanıttı.

 

“Televizyon kutusu ile daha ne yapılabilir ki” demenin sektörü küçümsemekten başka hiçbir işe yaramayacağını birinci elden hem bizlere hemd e rakiplerine göstermiş olan firma bu sektöre yepyeni bir soluk getirdi.
 
Samsung’un Dubai’de tanıttığı 85 inçlik devasa televizyonu UN85S9’ un tasarımı gibi tek parça gövde üzerine oturtulmuş yapısı ile evde çok şık bir aksesuarmış gibi duran Philips DesignLine 2013 özellikleri ile de müthiş bir deneyim sunuyor.
 
Televizyonda izlediğimiz görüntü renginin arka tarafa bir LED ışık vasıtası ile yansıtılması ve görüntünün daha bütün olarak izlememize olan sağlayan Ambilight teknolojisinin son jenerasyonunun kullanıldığı bu televizyonda sektörün gittiği yol olan 4K (Ultra HD) kullanılmamış. Full HD 1920×1080 p ve 16:9 Edge LED ekranın kullanıldığı paneldeki en büyük değişiklik 1400 Hz’ lik tarama hızı. Philips bu tarama hızı ile tüm rakiplerini geride bırakırken bizlere çok daha keskin ve net görüntülerin verebileceğinin garantisini de veriyor. Yılın 2. çeyreğinden sonra yaz aylarında satışa sunulacağı belirtilen televizyonun fiyatı hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor.