info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galaxy Note 7 Çıkıyor

Galaxy Note 7, beklediğimizden erken geliyor. Üstelik kavisli ekranla gelmesi de muhtemel.

Samsung`un beklenen telefonu bir süredir neredeyse her gün yeni bilgilerle sızıyor. Geçtiğimiz günlerde yeni fotoğrafları ile sızan Note 7, bir kez daha tanıtım tarihiyle karşımıza çıktı. SamMobile`ın haberine göre Note 7, 2 Ağustos günü tanıtılacak. Samsung`un yeni Note`u, büyük ihtimalle "Note 6" olarak değil, Note 7 ismiyle karşımıza çıkacak. Bu bir süredir biliniyor. 

Ancak Samsung`un ortaya çıkan davetiyesinde ilginç bir detay dikkatleri çekiyor. Davetiyede yazan "The next edge is just around the corner" yazısı, akıllara Note 7`nin ekranının kavisli olup olmayacağı sorusunu getiriyor. Bilindiği üzere Samsung, daha önce Note ailesinde Note edge olarak kavisli ekranlı bir model hazırlamıştı. Daha sonra kavisi "S" serisine getiren Samsung, Note ailesinde kavisi rafa kaldırmıştı. 

Davetiyede yazana göre ise Note 7`de kavisli ekran görebiliriz. Elbette Samsung, Note 7 ve Note 7 edge olarak iki farklı model de tanıtabilir. Hepsini 2 Ağustos günü göreceğiz. Note 7`nin ayrıca 5.8 inç 1440x2560 piksel çözünürlüklü ekran, Snapdragon 823 işlemci, 6 GB RAM ve İris tarayıcı ile gelmesi bekleniyor.