info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Eğlence Kabusa Dönüştü

Uzun yıllardır tüm dünyanın beklediği oyunun Collector s Edition versiyonu Türkiye de satışa çıktı, kabus başladı...

World Of Warcraft ile dünya genelinde milyonlarca oyuncuya kavuşan Blizzard firmasının yıllardır beklenen oyunu Diablo 3 15 Mayıs'ta satışa sunulacak.

Oyunun Türkiye'de satışını yapacak olan Aral İthalat firması da, Diablo 3 Collector's Edition versiyonu için bir tanıtım kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında, 9 Mayıs günü saat 14.00'te Aral İthalat'ın sitesinden 81 oyun satışa sunulacak ve 81 ilden ilk siparişi veren kullanıcılar Collector's Edition sahibi olacaktı.

Ancak Aral İthalat'ın bu promosyonu kullanıcılar için tam bir kabusa dönüştü. Diablo 3 Collector's Edition, Aral İthalat'ın sitesinde açıklanandan bir saat sonra kadar satışa çıkabildi, ancak sipariş aşamasında yaşanan sorunlar kullanıcılara saç baş yoldurdu.
Kullanıcıların kredi kartlarından ürün bedelleri çekilirken, işlemin tamamlandığına dair herhangi bir mesaj gelmemesi üzerine kimi kullanıcılar tekrar tekrar oyunu satın almayı denediler.

Daha sonra Aral İthalat'ın online mağazası kapandı ve kredi kartlarını kontrol eden kullanıcılar büyük şok yaşadılar.
Zira herhangi bir onay mesajı verilmediği için oyunu satın almayı tekrar deneyen kullanıcılardan defalarca kez oyun bedeli tahsil edildiği ortaya çıktı. Aral İthalat'ın Facebook sayfası üzerinden yorum yapan kullanıcılar arasında sipariş verirken farklı kredi kartları kullanarak birden fazla kez çekim yapılanlar olduğu göze çarpıyor.
Aral İthalat bu durum üzerine sitesini kapatırken, Facebook üzerinden yaşanan bu kabusla ilgili açıklamanın da akşam saatlerinde yapılacağı mesajını yayınlandı.