info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Uncharted 4’ün Son Fragmanı Yayınlandı

Uncharted 4: A Thief’s End’in son fragmanı yayınlandı.

10 Mayıs’ta satışa çıkacak olan Uncharted 4: A Thief’s End’in son fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen oyun Nathan Drake’in hikayesinin son parçası olacak. 

PlayStation’ın en önemli oyunlarından biri olan Uncharted için bir dönemin sonu olacak Uncharted 4: A Thief’s End, önümüzdeki ay raflardaki yerini alacak. PlayStation sahipleri tarafından gün sayılan oyun için bekleyiş sürerken, oyundan bir fragman daha yayınlandı. Oyunun yapımcısı olan Naughty Dog ve Sony tarafından yayınlanan bu fragman, iki şirket tarafından son fragman olarak nitelendiriliyor. 

Uncharted_4 10 Mayıs’ta oyunseverler ile buluşacak olan Uncharted 4’ün çıkışına günler kala yayınlanan bu fragman, oyunun hikayesi hakkında yeni detaylar barındırıyor. Ayrıca Uncharted serisi ile özdeşleşen etkileyici aksiyon sahnelerinden bazılarını da görme şansı yakalıyoruz. Uncharted serisinin ana karakteri Nathan Drake’in hikayesini tamamlayacak olan yeni oyunun hem grafikler hem de oyun mekanikleri konusunda PlayStation 4 için çıtayı yükselteceği söyleniyor. 

Naughty Dog’un bu iddiasını gerçeğe dönüştürüp dönüştüremeyeceğini çok yakında göreceğiz.