info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Google`ın Patronu Bodrum`da

Google`ın Patronu Eric Schmidt Bodrum`da Tatilde

Google`ın patronu ve dünyanın en zengin iş adamları arasında gösterilen ABD`li yazılım mühendisi Eric Schmidt, eşi ve iş arkadaşlarının da aralarında bulunduğu bir grupla Bodrum koylarındaki sürdürdüğü tatiline devam ediyor. Schmidt ve beraberindekiler bugün kentin tarihi ve ören yerlerini gezdi; 6 otantik el yapımı Bodrum halısı alarak yata döndü. 

ABD`li ünlü yazılım mühendisi ve Google`ın Başkanı ABD`li 61 yaşındaki Eric Schmit, eşi Wendy Schmit, Microsoft`un 2000`den beri başkanlığını yürüten 60 yaşındaki Steve Ballmer ve iki yönetim kurulu üyesiyle Yunanistan`dan çıktığı mavi yolculukta, dün Bodrum`a geldi. Schmidt, ilk olarak Bodrum Gökova`daki koylara demir attı. Schmidt ve yanındakilerin içinde bulunduğu 59 metrelik `Oasis` adlı lüks yat, son olarak Bodrum Milta Marina`ya demirledi. 

Yattan ayrılan grup, Ünlü bir halıcıdan 24`er metrekarelik tamamen el yapımı 6 otantik Bodrum halısı satın alarak, 165 bin lira ödeme yaptı. Schmit ve yakınlarının tatillerinin buradan Yunanistan`ın Leros ve Tilos adalarına geçerek sürdürecekleri öğrenildi.