info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ankara’da Yaşayan Tekirdağ ve Trakyalılar Birlikte Anıtkabir’e Ziyarette Bulundular.

Tekirdağ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Tekirdağ’ın Kurtuluş günü dolayısıyla Dernek Genel Başkanı Recep POSOS’un öncülüğünde Ankara’da Yaşayan Tekirdağ ve Trakyalılar ile birlikte Anıtkabir’e ziyarette bulundular.

Atanın huzuruna çıkanheyet saygı duruşunda bulundu. Genel Başkan Recep POSOS Huzurda Tüm Tekirdağlı Hemşerilerimiz adına Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’eSaygı ve Minnetlerini sunarak; “Trakya ve Tekirdağ insanı Atasına Bağlılığı ile Özgürlük ve Bağımsızlığından taviz vermeden Ülkemizin Bölünmez bütünlüğünün savunuculuğunu her daim yapmaktadır ve yapacaktır.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bizlere göstermiş olduğu yoldanazimle yürümekteyiz. Onun Aziz hatırasına olan Sevgi ve Saygımız sonsuzdur.

Son günlerde bazı çevrelerce Atamızın aziz hatırasına yapılan saldırıları şiddetle kınıyoruz. Kamu oyununda bildiği gibi akıl yoksunu Fesli Kadir’in açıklamaları ortada iken Diyanet İşleri Başkanının ziyareti kabul edilebilir bir durum değildir. Tekirdağlılar olarak bu densizliği kınıyor ve Diyanet İşleri Başkanını istifaya davet ediyoruz.

Atamıza Bir kez daha sonsuza dek; Silah Arkadaşları ile aziz şehitlerimize ve Kahraman Gazilerimize saygı, minnet ve şükranlarımızı iletiyoruz. Ruhları şad olsun.” Dedi.

Genel Başkan Recep POSOS'a bu gönderisinden dolay teşekkür ediyoruz.

Kaynak : Recep Posos