info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Edirne Belediyesi`ne 4 Ödül Birden

Edirne`yi Geleceğe Taşıyacak Prıojelere 4 Ödül Birden

Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Yarışması’nda Edirne Belediyesi 4 ödülle birden layık görüldü. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne’yi geleceğe taşıyacak olan projeleri hayata geçirmek adına çalışmalara devam ettiklerini ifade ederek, “Edirne Belediyesi olarak 6 projeyle başvurduğumuz Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Yarışması’nda 4 projemiz ödüle layık görüldü.

Mutluyuz, gururluyuz” dedi. Marmara Belediyeler Birliği tarafından Beşiktaş Conrad İstanbul Bosphorus Hotel’de düzenlenen 6. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri sahiplerini buldu. Alanlarında uzman jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 6 proje ile başvuruda bulunan Edirne Belediyesi’nin 4 projesi ödüle layık görüldü. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Yarışması kapsamında Edirne Belediyesi’nin “Selimiye Camii Çevresi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi” birinciliğe, “Kırkpınar Alanı (Er Meydanı) Rekreasyon Projesi (Sular Üzerinde Yükselen Şehir)” ikinciliğe, “Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme Projesi” üçüncülüğe ve “Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’nin Sayısallaştırılma Projesi” Tarihe Saygı Özel Ödülüne layık görüldü. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ödülleri ekibiyle birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin elinden aldı.

6 projeyle başvurdukları Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Yarışması’ndan 4 ödül birden almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Edirne’yi geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın meyvesini bu kadar önemli bir yarışmada 4 ödül birden alarak aldık. Edirneliler için, Serhat Şehri Edirne için daha fazla çalışmaya devam edeceğiz. Mutluyuz, Gururluyuz” dedi.