info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Edirne Belediyesi’nin Organizasyonuyla Düzenlenen ve Edirnelilerin Her Yıl Heyecanla Beklediği Edirne 6. Kitap Fuarı’nda Son Günler

Edirneliler bir taraftan sevdikleri yazarlara kitaplarını imzalatırken; diğer taraftan da düzenlenen söyleşilerle keyifli anlar yaşadı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da kitap fuarını eşi Esra Gürkan ile birlikte gezdi; yazarlarla sohbet etti.

Edirne Belediye Başkanlığı’nca, eğitim-öğretim faaliyetlerinde bulunan öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okuyucuları yazarlarla bir araya getirmek için düzenlenen Edirne 6. Kitap Fuarı; Kipa Alışveriş Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı. 62 seçkin yayınevi ve birbirinden değerli yazarların ağırlandığı kitap fuarına Edirneliler, hafta sonu büyük ilgi gösterdi.

Edirneliler, sevdikleri yazarlarla buluşma fırsatı bulurken; kitapların büyülü dünyasında keyifli anlar yaşadı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’da kitap fuarını eşi Esra Gürkan ile birlikte ziyaret etti. Yayınevlerini tek tek ziyaret eden Gürkan, yazarlarla da sohbet ederek, kitaplarını imzalattı. Kitap Fuarına düzenlenen söyleşiler de renk kattı. Söyleşiler de aşk, siyaset, gazetecilik ile Nazım Hikmet konuşuldu.

Cumartesi Günü Yazar Aret Vartanyan “Gerçekten yaşıyor musun?”, Yazar Sinan Şanlıer, “Nazım Hikmet Kitaplarını Nasıl Okumalı”, Meltem Güner, “Gelecek Geçmişi Şekillendirir” isimli söyleşi düzenlerken; Pazar Günü ise Kemal Hamamcıoğlu “İnsana Saçmalama İzni Verir Aşk” isimli söyleşisi ile hayranlarına aşkı anlattı. “Tepeden Tırnağa İsyan: Nazım Hikmet” diyen Enver Aysever ise Nazım Hikmet’i ve günümüzü değerlendirdi

Pazar günkü söyleşiler Nazım Alpman’ın, “Gazetecilik, televizyonculuk, medyacılık, 80’ler, 90’lar, 2000’ler” isimli söyleşisi ile son buldu.