info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kepirtepe,Başarılı Öğrencileri Bekliyor

Trakya’nın en köklü eğitim kurumlarından Kepirtepe Anadolu Lisesi, bu yıl yeniden sınavla öğrenci alıyor.

Kepirtepe’den Dikkat Çeken Kampanya

Lüleburgaz’da bulunan Kepirtepe Anadolu Lisesi ve mezunlarının kurduğu Kepirtepeliler Eğitim Vakfı (KEV), tercih döneminde öğrencilere yol göstermesi için “Kepirtepe Seni Bekliyor” sloganı ile bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında çekilen videolar ve hazırlanan görseller on binlerce kişiye ulaştı. Tercih döneminde okullar hakkında bilgi almak isteyen öğrenciler ve veliler de Kepirtepe Anadolu Lisesi’ne yoğun ilgi gösterdi. 81 yıllık tarih KEV’den yapılan açıklamada gençlere seslenilerek 81 yıldır başarılarını altın harflerle tarihe yazdıran Kepirtepe, başarılarına yenilerini katmak için sizleri bekliyor denildi. Yatılı okuma imkanı Kepirtepe Anadolu Lisesi, üniversiteye yerleştirme başarısında kendi türündeki okullar arasında en ön sıralarda yer almasıyla dikkat çekiyor.

Okul yönetimi, Kepirtepe’nin erkek öğrencilere yatılı okuma imkanı sunduğunu, Lüleburgaz dışından gelecek olan kız öğrencilerin de Lüleburgaz’daki devlet yurtlarında kalabildiğini kaydetti. Tüm alanlarda başarılı Sosyal medyada paylaşılan tanıtımlarda Kepirtepe’de öğrenciler, yetkin öğretmenler tarafından öğrenci koçluğu adı verilen rehberlik faaliyeti ile yakından takip edilmektedir. Bu sayede öğrencilerimiz, akademik, sosyal, sanatsal ya da sportif anlamda doğru şekilde yönlendirilmektedir ifadelerine yer verildi.

Ayrıca fen ve sosyal bilimler liselerinin yalnızca kendi alanlarında öğrenciler mezun ettiği, Kepirtepe Anadolu Lisesi’nin ise tüm alanlarda başarılı mezunlar verdiği belirtildi. KEV de başarılı öğrencileri Kepirtepe’ye beklediğini belirterek şunları kaydetti:

“Kepirtepe, sıradan duvarlardan örülmüş bir bina değil, tarihî ve kültürel bir değerdir. Kepirtepe, tam 81 yıldır başta Trakya olmak üzere ülkenin dört bir yanından başarılı öğrencilerin eğitim gördüğü bir okuldur. Kepirtepe, 81 yılda binlerce başarılı öğrenci mezun etti. Bu öğrenciler, şimdi Türkiye’de ve yurt dışında önemli mevkilerde gurur verici görevler yapıyor. Kepirtepeliler Eğitim Vakfı’nın da katkılarıyla Kepirtepe mezunları arasında çok güçlü bağlar vardır. Mezunlarımız her alanda birbirlerini desteklemektedir. İlk mezunundan bu yılki son mezunlarına kadar uzanan zincir, hem akademik hem sosyal alanda başarı çıtasını yükseltmektedir.”

Mezunlardan çağrı Kepirtepe’den mezun olan ve sosyal medyada yayımlanan videolarla gençleri Kepirtepe’yi tercih etmeye çağıran bazı mezunlar ise şöyle:

Prof. Dr. Ayhan Dinçkan (genel cerrah), Tuna Güven (Borusan EnBW Enerji Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı), Ufuk Türkkan (T.C. Hanoi Büyükelçiliği 3. katibi), Doktor Gökay Taylan (kardiyoloji uzmanı), Avukat Erdal Gürbüz, Aykut Çubukçu (yazılım mühendisi).

Kepirtepe Anadolu Lisesi, 0288 417 11 72 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi

Kepirtepe hakkında detaylı bilgi almak ve tanıtım kampanyasını takip etmek için:

www.kepirtepeliler.org

kepirtepe.meb.k12.tr

 facebook.com/KepirtepeAnadoluLisesi

facebook.com/KepirtepelilerEgitimVakfi

instagram.com/KepirtepelilerEgitimVakfi